Vertrek Ingrid Vlot – Huisartsenpraktijk Daane & Maduro Adres: Singel 78 – Dordrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Daane & Maduro Adres: Singel 78
Singel 78 3311 SJ
Dordrecht

Terug naar overzicht

Vertrek Ingrid Vlot

Beste patiënten,

Middels dit bericht wil ik u informeren dat ik per 1 maart 2024 ga stoppen met mijn werkzaamheden als huisarts bij de praktijk. Ik heb een aantal jaar met veel plezier gewerkt binnen een team wat hart heeft voor de zorg.  Als huisarts ben ik toe aan het zetten van de volgende stap in mijn carrière en dat is dat ik elders praktijkhouder word. Ik wil u allen bedanken voor het vertrouwen dat u mij als huisarts heeft gegeven, dit sterkt mij nog meer om mij hard te maken voor het behoud van goede huisartsenzorg. Met veel vertrouwen weet ik dat mijn collega’s ook in de toekomst voor u klaar zullen staan.

Vriendelijke groet,

Ingrid Vlot