Ons ‘no-show’ tarief – Huisartsenpraktijk Daane & Maduro Adres: Singel 78 – Dordrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Daane & Maduro Adres: Singel 78
Singel 78 3311 SJ
Dordrecht

Ons ‘no-show’ tarief

Waarom een ‘no-show’ tarief?

Het aantal patiënten dat een afspraak voor het spreekuur van de huisarts wil maken neemt nog steeds toe. In de tijd die bij uw huisarts voor u gereserveerd stond, had uw huisarts ook een andere patiënt kunnen helpen. Uw huisarts wil de wachttijd voor een afspraak zo kort mogelijk houden, immers u wilt ook met uw medische klacht zo snel mogelijk geholpen worden. U kunt hieraan meewerken door op tijd uw afspraak telefonisch af te zeggen.

Kunt u niet op uw afspraak komen?

Meldt dit dan tot uiterlijk 24 uur van tevoren (maandag t/m vrijdag) telefonisch via
+31 (0)78-6137900 bij de assistente. De afspraak wordt uit onze agenda verwijderd, wij kunnen een andere patiënt helpen en u kunt direct een nieuwe afspraak bij ons maken. Er wordt dan natuurlijk géén ‘no-show’ tarief berekend.

Wanneer een ‘no-show’ tarief.

Iedereen vergeet wel eens wat. Daarom zullen we dit tarief niet bij een eerste keer in rekening brengen. Wanneer u echter meer dan 2 keer uw afspraak vergeet zijn wij helaas genoodzaakt om het consult in rekening te brengen.

Hoogte van het ‘no-show’ tarief

De tarieven zijn:
€ 15 voor een enkel consult en
€ 25 voor een dubbel consult.
Bij de praktijkondersteuner (POH) worden langere tijden voor een consult voor u gereserveerd. Voor een niet nagekomen afspraak bij de praktijkondersteuner hanteren wij daarom een tarief van € 30 per consult.