Openingstijden – Huisartsenpraktijk Daane & Maduro Adres: Singel 78 – Dordrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Daane & Maduro Adres: Singel 78
Singel 78 3311 SJ
Dordrecht

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Telefonische bereikbaarheid

Tussen 8.00 en 11.30 uur kunt u bellen met de assistente voor algemene vragen en uitslagen. Wilt u een afspraak maken op het spreekuur of een huisbezoek aanvragen, belt u dan voor 11.00 uur, zodat de assistente de agenda goed kan inplannen. Indien u nog op dezelfde dag terecht wil dan kunt u het beste zo vroeg mogelijk op de ochtend bellen. U kunt ook een telefonische afspraak aanvragen. De assistente spreekt dan een dag met u af waarop de dokter u terugbelt.

Vragen die na 11.30u gesteld worden, worden de volgende werkdag besproken met de huisarts.

  • Tussen 11.30 en 13.00 uur is de praktijk in verband met overleg en lunchpauze uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.
  • Tussen 13.00 en 14.00 kunt u nog wel bellen voor uitslagen.
  • Na 14.00 uur kunt u bellen voor vragen die niet kunnen wachten tot de volgende dag. De uitslagenlijn en receptenlijn kunt u altijd inspreken. Kies dan optie “3”. Voor recepten kunt u optie “2” kiezen.

Uitslagen

Het is de bedoeling dat u zelf belt voor uitslagen van onderzoeken die gedaan zijn.

Als u voor uitslagen belt kunt u de “3” intoetsen. Wanneer u voor 11 uur belt, dan krijgt u tussen 15 en 17 uur antwoord. Wanneer u later belt, krijgt u de uitslag de volgende dag. Het voordeel hiervan is dat u direct een advies of behandelplan te horen krijgt, omdat het al met de huisarts besproken is.

Bij spoed (levensbedreigende situaties) bel: 078-6137900 en toets “1” of bel 0619462646.

Buiten openingstijden

In de avond, nacht, het weekend en op feestdagen is de praktijk gesloten. U kunt alleen voor zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag terecht bij de Regionale Huisartsenpost Drechtsteden, telefoonnummer 078-2020020 (LET OP, DIT IS EEN NIEUW NUMMER). Deze bevindt zich rechts naast de hoofdingang van het Albert Schweitzerziekenhuis, locatie Dordwijk. Adres Karel Lotsyweg 10, 3318 AL, Dordrecht. Let op: u kunt hier alleen op afspraak terecht. Voor meer informatie, klik hier.

Parkeren

Rondom de praktijk kunt u langs de weg in de parkeervakken parkeren. Dit is betaald parkeren. De betaalautomaten staan op de Hallinqlaan en tegenover kunstmin, op de St. Jorisweg. Bij het bedrijf Hador, aan de Hallinqlaan kunt u niet op het terrein parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station van Dordrecht stoppen buslijnen 3 (richting Oudelandshoek) en 4 (richting Staart) bij de halte ‘Oranjelaan’. Vanaf hier is het 500 meter lopen naar Singel 78. Vanaf de halte steekt u bij het kruispunt/rotonde over en loopt de Stooplaan in. Als u deze weg door loopt tot het einde komt u uit op de Singel. Wij zitten in het vijfde pand aan uw linker kant.

Ook kunt u buslijn 10 nemen. Deze bus stopt naast de Schouwburg (halte ‘Kunstmin’), recht voor ons pand (80 meter lopen). Deze busrit duurt wel langer.