Medicijnen aanvragen – Huisartsenpraktijk Daane & Maduro Adres: Singel 78 – Dordrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Daane & Maduro Adres: Singel 78
Singel 78 3311 SJ
Dordrecht

Medicijnen aanvragen

Medicijnen voor chronisch gebruik kunt u op de volgende vijf manieren aanvragen:

  1. Online via het menu “online services” of klik hier
  2. Via de receptenlijn, kies “optie 2”
  3. Deponeren van de oude doosjes in de medicijnbox op werkdagen tussen 8:00 en 17:00u. Deze hangt op de begane grond voordat u de schuifdeur door gaat.
  4. Via “Herhaalgemak” (apotheek Helleman, Merwede en Wantij)

Het is niet mogelijk om op één van bovenstaande manieren slaap- en/of kalmeringsmiddelen of middelen die u niet chronisch gebruikt aan te vragen. Dit kan alleen na telefonisch overleg met de assistente. 

Receptaanvragen gedaan voor 10.00 uur zijn na 2 werkdagen na 16.00 uur op te halen bij uw apotheek. Dit i.v.m. bestel-en levertijden vanuit de centrale apotheken.

Let op! Indien de praktijk gesloten is, is het niet mogelijk om medicijnen via de website aan te vragen. Als u een apotheek in Dordrecht heeft kunt u voor herhaalmedicijnen met het lege doosje rechtstreeks naar de apotheek. Dit geldt niet voor slaap- en kalmeringsmiddelen.

Klik hier voor de waarneemverdeling.

Herhaalgemak

Indien u bij Mediq-apotheek Oranjepark, Eureka of Wantij ingeschreven staat, kunt u rechtstreeks bij de apotheek de medicijnen bestellen. Om u hiervoor aan te melden klikt u op de volgende link: aanmelden “Herhaalgemak”. Hier staat uitgelegd wat “Herhaalgemak” is en hoe het werkt. In het oranje vierkantje staat onderin “nieuw account aanmaken”. Wanneer u daarop klikt ziet u een filmpje en kunt u verder met aanmelden voor “Herhaalgemak”.