Nieuwe patiënten – Huisartsenpraktijk Daane & Maduro Adres: Singel 78 – Dordrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Daane & Maduro Adres: Singel 78
Singel 78 3311 SJ
Dordrecht

Nieuwe patiënten

Op dit moment is de praktijk gesloten voor nieuwe patiënten. Indien u nieuw in Dordrecht bent komen wonen, in de wijken met postcode 3311, 3312, 3313, 3314 en nog geen huisarts heeft, uw partner/gezin bij ons in de praktijk zit en volgens de afspraken die wij hebben met verschillende instanties kunt u zich wel inschrijven.

Het inschrijfformulier kunt u op de website invullen.

U kunt bij ons terecht voor medische zaken zodra wij uw medisch dossier binnen hebben gekregen. Het is daarom van belang om uw vorige huisarts te laten weten dat u patiënt bij ons wordt en u toestemming geeft voor het versturen van uw medisch dossier. Wij zullen na inschrijving binnen enkele dagen uw dossier opvragen bij de vorige huisarts. Daarna is het afwachten hoe snel uw vorige huisarts het medisch dossier naar ons toestuurt.

Belangrijk is ook dat u in het ziekenhuis, bij de patiëntenadministratie en bij instellingen/ organisaties waar u onder behandeling bent aangeeft dat u van huisarts veranderd bent. Hiermee voorkomen we dat uitslagen van aangevraagde onderzoeken niet bij ons binnenkomen en u langer moet wachten op uw uitslag.

U kunt afwachten tot u een keer op het spreekuur bij de huisarts moet komen en maakt op dat moment gelijk kennis met dokter Schouten. Maar u kunt ook de keuze maken om een losstaand kennismakingsgesprek in te plannen, wenst u het laatste, neem dan tussen 08:00 en 11:00 telefonisch contact op met de doktersassistente om een afspraak in te plannen.
Wij zetten automatisch de opt-in aan, tenzij u geen toestemming geeft. (betekend akkoord voor het LSP, zie de link voor verdere informatie: https://www.vzvz.nl/). We kunnen het altijd aanpassen indien u geen toestemming geeft.

Vanwege de vele inschrijvingen adviseren wij u om na 2-3 weken contact met de praktijk op te nemen of de inschrijving compleet is.

U vindt hier het inschrijfformulier